Zebra

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

68

25 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

2 łyżki

0.5 łyżeczki

200 mililitrów

1 opakowanie

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

100 ml mleka wlać do rondelka, do tego dodać 2 łyżki kakao i proszku do pieczenia i szczyptę soli, wymieszać.

Krok 2

Roztopić polewę czekoladową.

Krok 3

Dać do piekarnika na 15 minut, potem wyjąć z piekarnika i po 15 minutach wlać roztopioną polewę czekoladową. SMACZNEGO!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zebra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zebra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zebra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zebra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zebra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zebra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zebra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Kalmary nadziewane
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej