
Składniki
null
null
null
1 sztuka
1 sztuka
30 gramów
null
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Namocz bułkę w wodzie, a następnie przepuść przez maszynkę razem z gęsią wątróbką i słoniną.
Krok 2
Dodaj jajko, sól, pieprz, majeranek i dobrze wymieszaj.
Krok 3
Tak przygotowanym farszem nadziej szynkę gęsią, zaszyj nicią i upiecz w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez 25 minut..
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej