
Składniki
400 gramów
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
4 sztuki
3 łyżki
500 gramów
50 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Na rozgrzanym tłuszczu podsmaż pokrojone w grubą kostkę mięso. Dodaj pokrojoną w piórka cebulę, pokrojony w kostkę seler oraz pokrojoną w półplastry marchewkę.
Krok 2
Całość zalej 500 ml wody i dodaj Knorr Naturalnie smaczne. Wszystko razem gotuj około 40 minut aż sos zgęstnieje a mięso będzie miękkie.
Krok 3
W międzyczasie zagotuj wodę i ugotuj gnocchi. Gulasz podawaj z kluskami i z kleksem śmietany.
Dobra rada:
Do gulaszu pod koniec jego gotowania możesz dodać trochę ziół prowansalskich, na pewno wzbogacą one smak potrawy.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
trudne
Fix Gulasz węgierski Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Gnocchi z gulaszem
Sposób na mięsne danie z włoskim akcentem? Koniecznie wypróbuj nasz przepis na znakomite gnocchi z gulaszem! Smażona z dodatkiem pokrojonej cebuli, selera i marchewki karkówka wieprzowa ma intensywny smak. Jeżeli lubisz pikantne dania, na patelnię wrzuć także odrobinę drobno posiekanej papryczki chili. Całość zalej wodą i dodaj mieszankę przypraw do gulaszu. Gotuj do momentu, aż sos zgęstnieje, a mięso stanie się miękkie oraz delikatne. Wyrazistość mięsnego sosu łagodzą gnocchi, czyli włoski odpowiednik kopytek, podawane z łyżką śmietany. Jeżeli nie masz pod ręką klusek, możesz zaserwować gulasz z chrupkim pieczywem, zapiekanymi ziemniakami lub kaszą, na przykład gryczaną prażoną. Jako dodatek do tej potrawy sprawdzi się czerwona kapusta, która może być podana zarówno na ciepło, jak i zimno, lub surówka z pora i jabłka. Zainspiruj się naszym przepisem na włoskie gnocchi z gulaszem i przygotuj wyśmienitą potrawę, odpowiednią na codzienny obiad lub odświętną kolację. Życzymy udanego gotowania!