
Składniki
1 kilogram
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 opakowanie
3 sztuki
2 sztuki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokrój w kostkę i podsmaż. Cebulę posiekaj i zeszklij. Dodaj do mięsa.
Krok 2
Całość zalej wodą i duś pod przykryciem na wolnym ogniu przez 60 minut.
Krok 3
Na pozostałym oleju podsmaż pokrojoną w kostkę paprykę i marchewkę. Dodaj do mięsa wraz z posiekanym czosnkiem.
Krok 4
Fix Gulasz Knorr dodaj do gulaszy cały czas mieszając. Duś 20 minut.
Krok 5
Pod koniec gotowania dodaj fasolę i koncentrat pomidorowy. Wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Gulasz węgierski Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej