
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
1 szklanka
4 łyżki
1 sztuka
1 sztuka
2 łyżki
1 opakowanie
1 pęczek
1 sztuka
1 sztuka
500 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso z rosołu pokrój w grubą kostkę. Cebulę, jabłko oraz brzoskwinię pokrój w cząstki.
Krok 2
Na rozgrzanej oliwie przesmaż rozgnieciony czosnek, imbir oraz cebulę. Dodaj mięso oraz owoce.
Krok 3
Zawartość opakowania Knorr wsyp do smażących się składników i zalej szklanką wody. Doprowadź do wrzenia.
Krok 4
Zmniejsz ogień i gotuj jeszcze 5 minut. Pod koniec dodaj pokrojoną kolendrę. Gotowe danie podawaj z ryżem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Fix Do potraw chińskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej

































