Pulpety z oliwkami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pulpety z oliwkami

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

126 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

36 osób wydrukowało

Pobierz pdf

50 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 gramów

null

5 sztuk

2 łyżki

24 sztuki

80 gramów

90 mililitrów

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozdrobnij chleb, następnie połącz z mlekiem.

Pulpety z oliwkami - Krok 1

Krok 2

Dodaj wołowinę, parmezan, oliwki, natkę pietruszki i Fix Kotlety mielone Knorr - wymieszaj.

Pulpety z oliwkami - Krok 2

Krok 3

Formuj kulki, obtocz w bułce tartej i smaż na oliwie do zbrązowienia.

Pulpety z oliwkami - Krok 3

Krok 4

Odsącz na papierowym ręczniku. Podawaj z Sosem śmietanowo – pomidorowym Knorr.

Pulpety z oliwkami - Krok 4
przepisy.pl

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pulpety z oliwkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pulpety z oliwkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pulpety z oliwkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pulpety z oliwkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pulpety z oliwkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pulpety z oliwkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pulpety z oliwkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pulpety z oliwkami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Pulpety gotowane
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej