Sałatka z selera naciowego z orzechami laskowymi, pieczywo

Autor: mgr inż. Małgorzata Mękus

ratingratingratingratingrating

84

9 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

3 sztuki

1 łyżka

1 sztuka

1 sztuka

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrojone w półksiężyce łodygi selera wymieszaj z cząstkami mandarynki i posiekanymi orzechami. Polej olejem rzepakowym i wymieszaj.

Sałatka z selera naciowego z orzechami laskowymi, pieczywo - Krok 1

Krok 2

Podawaj z pieczywem posmarowanym Florą ProActiv o smaku masła.

Sałatka z selera naciowego z orzechami laskowymi, pieczywo - Krok 2
mgr inż. Małgorzata Mękus

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem witaminy E.

0

Opinie o przepisie

Flora ProActiv o smaku masła

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Flora ProActiv o smaku masła

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej