Precel z białej kiełbasy

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

111 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

22 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

28 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

60 dekagramów

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

0.5 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Opłucz i wytrzyj kiełbasę, następnie ułóż na patelni i zalej wodą. Gotuj na małym ogniu około 15 minut, po czym zdejmij z patelni i dokładnie osusz.

Krok 2

Pokrój cebulę w piórka.

Krok 3

Posmaruj naczynie żaroodporne Ramą.

Krok 4

Ułóż w nim kiełbasę, cebulę oraz czosnek, po czym wstaw je do nagrzanego piekarnika.

Krok 5

Piecz 20 minut w temperaturze 180°C, a pod koniec pieczenia dopraw pokruszoną Przyprawą w mini kostkach Czosnek Knorr oraz papryką.

Krok 6

Na koniec pokrój upieczony czosnek w plastry i udekoruj nimi danie. Podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Precel z białej kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Precel z białej kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Precel z białej kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Precel z białej kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Precel z białej kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Precel z białej kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Precel z białej kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej