Precel z białej kiełbasy

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

111 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

14 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

60 dekagramów

1 sztuka

1 sztuka

0.5 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Opłucz i wytrzyj kiełbasę, następnie ułóż na patelni i zalej wodą. Gotuj na małym ogniu około 15 minut, po czym zdejmij z patelni i dokładnie osusz.

Krok 2

Pokrój cebulę w piórka.

Krok 3

Posmaruj naczynie żaroodporne Ramą.

Krok 4

Ułóż w nim kiełbasę, cebulę oraz czosnek, po czym wstaw je do nagrzanego piekarnika.

Krok 5

Piecz 20 minut w temperaturze 180°C, a pod koniec pieczenia dopraw pokruszoną Przyprawą w mini kostkach Czosnek Knorr oraz papryką.

Krok 6

Na koniec pokrój upieczony czosnek w plastry i udekoruj nimi danie. Podawaj.

Tagi:
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Precel z białej kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Precel z białej kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Precel z białej kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Precel z białej kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Precel z białej kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Precel z białej kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Precel z białej kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej