BABA JAGA

Autor: mojeciasto_users mojeciasto_users

ratingratingratingratingrating

522

78 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

17 osób wydrukowało

Pobierz pdf

16 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

0.5 szklanki

1 szklanka

1 łyżka

0.5 łyżeczki

0.5 łyżeczki

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Łączymy wszystkie składniki (jajka, cukier, Kasia, cynamon, mąka, proszek i kakao) mikserem.

Krok 2

Dodajemy obrane i pokrojone w kostkę jabłka.

Krok 3

Przekładamy do formy.

Krok 4

Pieczemy 50 minut w temperaturze 180 stopni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • BABA JAGA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • BABA JAGA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • BABA JAGA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • BABA JAGA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • BABA JAGA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • BABA JAGA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • BABA JAGA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej