PRZEPISY.PL

Boczniaki w śmietanie

  • 30
  • 4
  • Łatwe
  • 0
1
osoba dodała do Mniamlisty

Składniki

  • papryka chilli mała0.5 szt
  • olej2 łyżki
  • natka pietruszki do dekoracji
    • Krok 1

      Boczniaki umyj i osusz na ręczniku papierowym. Grzyby i pomidory pokrój w paski.
    • Krok 2

      Szalotkę i dymkę pokrój w piórka , a papryczkę chili posiekaj.
    • Krok 3

      Na patelni rozgrzej olej, dodaj grzyby, podsmaż a następnie dodaj resztę składników, duś ok 5 min.
    • Krok 4

      Do gotowych warzyw wlej Sos Knorr i gotuj na małym ogniu ok 6 min.
    • Krok 5

      Podawaj w głębokim talerzu, dekoruj natką.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Sos w słoiku Śmietanowo - Grzybowy KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    64
    osoby dodały do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    180
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Łatwe
    209
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    2
    Łatwe
    711
    osób dodało do Mniamlisty
    90''
    4
    Średnie