Ciasto 3 masy

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

3

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

78 osób wydrukowało

Pobierz pdf

103 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

3 opakowania

2 opakowania

1 opakowanie

0.5 litra

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ciasto na dużą blachę, na której układamy kolejno: herbatniki i masę karpatkową zmiksowaną z 1/2 Kasi.

Krok 2

Następnie krakersy, mleko skondensowane z 1/2 Kasi (można nawet użyć mniejszej ilości Kasi, aby masa była bardziej gęsta), biszkopty, śnieżka ubita z 1/2 l kremówki i żelatyną.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ciasto 3 masy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ciasto 3 masy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ciasto 3 masy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ciasto 3 masy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ciasto 3 masy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ciasto 3 masy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ciasto 3 masy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Ciasto z musem czekoladowym
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej