Comber warzywno- mięsny przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Comber warzywno- mięsny

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

heart
112 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

40 osób wydrukowało

Pobierz pdf

60 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

1 sztuka

2 opakowania

1 sztuka

6 sztuk

3 sztuki

2 łyżki

3 łyżki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrojoną na 3 podłużne paski polędwiczkę skrop sosem sojowym. Odstaw na pół godziny.

Comber warzywno- mięsny - Krok 1

Krok 2

Obsmaż z obu stron na łyżce oleju.

Comber warzywno- mięsny - Krok 2

Krok 3

Posiekaną cebulę zeszklij na pozostałym oleju.

Comber warzywno- mięsny - Krok 3

Krok 4

Fix Gołąbki bez zawijania Knorr wymieszaj z wodą, zgodnie z przepisem na opakowaniu. Połącz go z mielonym mięsem i oliwkami, wyrób dokładnie rękami.

Comber warzywno- mięsny - Krok 4

Krok 5

Do podłużnej natłuszczonej formy włóż mięso mielone, przekładając je paskami polędwiczki i papryki. Piecz 60 minut w 180 stopniach. Podawaj z ulubionym sosem Knorr.

Comber warzywno- mięsny - Krok 5
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Comber warzywno- mięsnyComber warzywno- mięsny

Pokrojoną na 3 podłużne paski polędwiczkę skrop sosem sojowym. Odstaw na pół godziny.