Comber warzywno- mięsny

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

103 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

36 osób wydrukowało

Pobierz pdf

50 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

1 sztuka

1 sztuka

6 sztuk

3 sztuki

2 łyżki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrojoną na 3 podłużne paski polędwiczkę skrop sosem sojowym. Odstaw na pół godziny.

Comber warzywno- mięsny - Krok 1

Krok 2

Obsmaż z obu stron na łyżce oleju.

Comber warzywno- mięsny - Krok 2

Krok 3

Posiekaną cebulę zeszklij na pozostałym oleju.

Comber warzywno- mięsny - Krok 3

Krok 4

Fix Gołąbki bez zawijania Knorr wymieszaj z wodą, zgodnie z przepisem na opakowaniu. Połącz go z mielonym mięsem i oliwkami, wyrób dokładnie rękami.

Comber warzywno- mięsny - Krok 4

Krok 5

Do podłużnej natłuszczonej formy włóż mięso mielone, przekładając je paskami polędwiczki i papryki. Piecz 60 minut w 180 stopniach. Podawaj z ulubionym sosem Knorr.

Comber warzywno- mięsny - Krok 5
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Comber warzywno- mięsny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej