Ryba w panierce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ryba w panierce

Autor: ERAGONolo

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

7 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

31 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

5 sztuk

5 dekagramów

1 sztuka

1 szczypta

1 kilogram

50 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filet rozmrozić.

Krok 2

Patelnie postawić na gazie i nalać oleju.

Krok 3

Filet przyprawić przyprawą a następnie ostrożnie solić i pieprzyć.

Krok 4

Rozbić jajko do miski i mieszać potem obtoczyć w jajku filet a następnie w bułce tartej.

Krok 5

Warzywa wrzucić na patelnię po 5 min. filet i smażyć aż będą miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Nudle z patelni po chińsku
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej