Ryba w panierce

Autor: ERAGONolo

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

7 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

16 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

5 sztuk

5 dekagramów

1 sztuka

1 szczypta

1 kilogram

50 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filet rozmrozić.

Krok 2

Patelnie postawić na gazie i nalać oleju.

Krok 3

Filet przyprawić przyprawą a następnie ostrożnie solić i pieprzyć.

Krok 4

Rozbić jajko do miski i mieszać potem obtoczyć w jajku filet a następnie w bułce tartej.

Krok 5

Warzywa wrzucić na patelnię po 5 min. filet i smażyć aż będą miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
7 osób ogląda przepis:
Szarlotka z lodami
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej