Ryba w panierce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ryba w panierce

Autor: ERAGONolo

ratingratingratingratingrating

1

heart
9 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

56 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 mililitrów

1 sztuka

1 szczypta

1 kilogram

1 sztuka

5 sztuk

5 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filet rozmrozić.

Krok 2

Patelnie postawić na gazie i nalać oleju.

Krok 3

Filet przyprawić przyprawą a następnie ostrożnie solić i pieprzyć.

Krok 4

Rozbić jajko do miski i mieszać potem obtoczyć w jajku filet a następnie w bułce tartej.

Krok 5

Warzywa wrzucić na patelnię po 5 min. filet i smażyć aż będą miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sałatka Cezar z kurczakiem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej