PRZEPISY.PL

Ryba w panierce

  • 30
  • 4
  • Łatwe
  • 0
6
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • jajko1 szt
  • mrożony filet z tilapi5 szt
  • bułka tarta z mąką5 dkg
  • przyprawa do ryby1 szt
  • sól1 szczypta
  • warzywa mieszanka1 kg
  • olej50 ml
    • Krok 1

      Filet rozmrozić.
    • Krok 2

      Patelnie postawić na gazie i nalać oleju.
    • Krok 3

      Filet przyprawić przyprawą a następnie ostrożnie solić i pieprzyć.
    • Krok 4

      Rozbić jajko do miski i mieszać potem obtoczyć w jajku filet a następnie w bułce tartej.
    • Krok 5

      Warzywa wrzucić na patelnię po 5 min. filet i smażyć aż będą miękkie.

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    4
    osoby dodały do Mniamlisty
    60''
    5
    Średnie
    3
    osoby dodały do Mniamlisty
    90''
    1
    Łatwe
    2
    osoby dodały do Mniamlisty
    90''
    8
    Łatwe
    21
    osób dodało do Mniamlisty
    15''
    2
    Łatwe