Ryba w panierce

Autor: ERAGONolo ERAGONolo

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

7 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

16 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

5 sztuk

5 dekagramów

1 sztuka

1 szczypta

1 kilogram

50 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filet rozmrozić.

Krok 2

Patelnie postawić na gazie i nalać oleju.

Krok 3

Filet przyprawić przyprawą a następnie ostrożnie solić i pieprzyć.

Krok 4

Rozbić jajko do miski i mieszać potem obtoczyć w jajku filet a następnie w bułce tartej.

Krok 5

Warzywa wrzucić na patelnię po 5 min. filet i smażyć aż będą miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej