Ryba w panierce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ryba w panierce

Autor: ERAGONolo

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

7 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

40 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

5 sztuk

5 dekagramów

1 sztuka

1 szczypta

1 kilogram

50 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filet rozmrozić.

Krok 2

Patelnie postawić na gazie i nalać oleju.

Krok 3

Filet przyprawić przyprawą a następnie ostrożnie solić i pieprzyć.

Krok 4

Rozbić jajko do miski i mieszać potem obtoczyć w jajku filet a następnie w bułce tartej.

Krok 5

Warzywa wrzucić na patelnię po 5 min. filet i smażyć aż będą miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ryba w panierce - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Nuggetsy z kurczaka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć!

Czytaj więcej

Swoim kształtem przypomina najpiękniejszy bukiet prosto z kwiaciarni. Spokrewniony z brokułem, z którym nieustannie konkuruje o względy innych. Choć dotychczas traktowano go nieco po macoszemu – zazwyczaj w roli dodatku, obecnie nie ma sobie równych!

Czytaj więcej