Ciasto różowe

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

0.5 sztuki

1 szklanka

5 sztuk

1 szklanka

1.5 łyżeczki

1

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Utrzeć jajka z cukrem, dodać mąkę, kisiel w proszku, proszek do pieczenia.

Krok 2

Wlać olej lub stopioną i ostudzoną Kasię. Zmiksować.

Krok 3

Blachę natrzeć Kasią i posypać bułką tartą.

Krok 4

Po upieczeniu ciasto przybrać owocami sezonowymi. SMACZNEGO !

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ciasto różowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ciasto różowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ciasto różowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ciasto różowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ciasto różowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ciasto różowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ciasto różowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Chłodnik z marchewki
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej