Karmelowy słonecznik

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

50

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

400 gramów

2 łyżki

450 gramów

1

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Upiec biszkopt taki jaki się lubi.

Krok 2

Po upieczeniu przekroić na dwie części.

Krok 3

Masa: Karmel zmiksować z miękką Kasią i wyłożyć na rozcięty biszkopt.

Krok 4

Trochę zostawić do rozsmarowania na wierz będzie lepiej się trzymał słonecznik.

Krok 5

Najpierw rozpuścić Kasię dodać cukier,mleko.

Krok 6

Dodać słonecznik i mieszając smażyć.

Krok 7

Uwaga łatwo się przypala Gorące wyłożyć na ciasto.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Karmelowy słonecznik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Karmelowy słonecznik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Karmelowy słonecznik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Karmelowy słonecznik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Karmelowy słonecznik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Karmelowy słonecznik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Karmelowy słonecznik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
9 osób ogląda przepis:
Tradycyjny schabowy
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej