Krucha kokoska

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 szklanki

4 sztuki

3 łyżki

1 szczypta

1 łyżeczka

1 łyżka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki połączyć ze sobą i szybko zagnieść na jednolite gładkie ciasto.

Krok 2

Ciasto schłodzić ok. 60 min.

Krok 3

Następnie rwać po kawałku, tworząc kulki.

Krok 4

Piec ok 20 min. w temp. 180'C.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krucha kokoska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krucha kokoska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krucha kokoska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krucha kokoska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krucha kokoska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krucha kokoska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krucha kokoska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej