Rożki z sera

Autor: mojeciasto_users mojeciasto_users

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij
Rożki z sera

Składniki

40 dekagramów

40 dekagramów

1 sztuka

3 dekagramy

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki razem wyrabiamy.

Krok 2

Następnie wykrawamy rożki o 0,5 cm grubości.

Krok 3

Smarujemy konfiturą i po upieczeniu pudrujemy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rożki z sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rożki z sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rożki z sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rożki z sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rożki z sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rożki z sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rożki z sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej