
Składniki
400 gramów
1 opakowanie
300 gramów
2 sztuki
200 mililitrów
4 łyżki
2 sztuki
200 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kaszę ugotuj według zaleceń producenta.

Krok 2
Umyj i osusz mięso oraz grzyby. Następnie kurczaka, boczniaki i cebulę pokrój w paski. Wszystkie składniki podsmaż na rozgrzanym tłuszczu.

Krok 3
Fix wymieszaj ze śmietaną i 200 ml wody. Dodaj do podsmażonych wcześniej składników. Duś przez około 4-5 minut. Do gotowego dania dodaj łyżkę musztardy, aby nieco zaostrzyć potrawę. Ugotowaną kaszę dobrze jest obsmażyć z boczkiem i doprawić do smaku odrobiną Delikatu Knorr oraz szczyptą majeranku.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Fix Schab a'la stroganoff Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej