Bananowiec

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

22

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

2 szklanki

0.5 opakowania

4 sztuki

1 szklanka

2 łyżeczki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki połączyć, zmiksować i przelać do formy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bananowiec - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bananowiec - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bananowiec - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bananowiec - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bananowiec - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bananowiec - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bananowiec - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej